با اعلام هشت نامزد نهایی یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری، انجام مناظره های دو نفره تلویزیونی منتفی شد و نامزدها هر کدام باید به تنهایی از برنامه ها و وعده های انتخاباتی خود سخن بگویند.


 زمزمه برگزار شدن مناظره های تلویزیونی انتخابات ریاست جمهوری همچون دوره گذشته، از زمستان سال گذشته و با تشکیل ستاد انتخابات در صدا و سیما قوت گرفت.

از آن زمان، مسوولان این رسانه در گفت و گو با خبرنگاران، انجام شدن این مناظره ها را به اعلام نظر نهایی کمیسیون تبلیغات انتخابات موکول کردند که طبق قانون تصمیم گیرنده نهایی در زمینه نحوه حضور نامزدها در صدا و سیما برای اعلام برنامه های خود به مردم است.

با آغاز سال جدید و جدی شدن نامزدی چهره های متعدد سیاسی و اقتصادی، مسوولان صدا و سیما و بویژه سیدعزت الله ضرغامی رییس این سازمان رویکرد تازه ای اتخاذ کردند و اعلام کردند که انجام مناظره ها به تعداد نامزدها بستگی دارد و تنها در صورتی این مناظره ها برگزار می شود که تعداد نامزدها از پنج نفر بیشتر نشود.

مناظره‌ کاندیداها به قوت خود باقی است

 
تولید و پخش برنامه‌های مناظره‌ مربوط به نامزدهای انتخابات در تلویزیون، به قوت خود باقی است.

به گزارش ایسنا، سید تقی سهرابی، مدیر کل روابط عمومی سازمان صداوسیما با تایید خبر بالا، برگزار نشدن مناظره‌های انتخاباتی به دلیل تایید صلاحیت هشت نامزد انتخابات را نادرست خواند و توضیح بیشتر در این زمینه را به روز مراسم قرعه‌کشی نوبت حضور نامزدهای انتخابات در تلویزیون موکول کرد.

به گزارش ایسنا، مراسم قرعه‌کشی و معرفی نامزدها برای حضور در مناظره‌های انتخاباتی تلویزیون، روز جمعه (سوم خرداد ماه) با حضور نمایندگانشان در سازمان صداوسیما برگزار می‌شود.

مراسم قرعه‌کشی برای تعیین نوبت حضور نامزدهای ریاست جمهوری در برنامه‌های انتخاباتی تلویزیون، ساعت 16 روز جمعه همزمان با ولادت حضرت علی (ع) در حضور نمایندگان نامزدها و همچنین اصحاب مطبوعات، خبرگزاری‌های داخلی و خارجی انجام خواهد شد.

این مراسم به شکل زنده از شبکه خبر پخش خواهد شد؛ ضمن اینکه سایر شبکه‌ها هم خبرها را به شکل زیرنویس اعلام می‌کنند.
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا